Plaukų priežiūros priemonės | Divalis

Plaukų priežiūros priemonės

KEUNE CARE LINE -

sveikų plaukų linija su mineralais!

Subalansuotas  galvos odos funkcionavimas yra būtina sąlyga išlaikyti gerą plauko būklę. Keune Care Line maitina, puoselėja plaukus, subalansuoja galvos odos būklę. Plaukų priežiūros produktai praturtinti svarbiausias mineralais užtikrina ilgalaikį plaukų ir galvos odos gerinimo poveikį. Plaukai tampa švelnūs lyg šilkas ir lengvai valdomi.

Care Line linija yra pagrįsta dvejomis koncepcijomis: plaukų gydymo ir galvos odos gydymo. Abi programas sudaro produktai, praturtinti 5 rūšių mineralais: cinku, variu, siliciu, geležimi ir magniu. Kiekvienas mineralas yra svarbus sprendžiant plaukų ar galvos odos problemas.

CL Sausų, pažeistų plaukų priežiūros linija – Vital Nutrition

Plaukų išsausėjimui įtakos gali turėti riebalų ant galvos odos trūkumas, kuris paprastai „apgaubia“ plauką ir taip apsaugo nuo kenksmingų išorės veiksnių. Taip pat plaukai išsausėja nuo saulės, chloruoto vandens, chemikalų kasdienio šukavimo ar džiovinimo. Specialūs proteinai įsiskverbia į plauką, atstato vidinę struktū, užpildo pažeistas vietas, sureguliuoja drėgmės balansą. Plaukai tampa stipresni ir sveikesni, lengviau sušukuojami.

  • CL sausų, pažeistų plaukų šampūnas ( 250 ml., kaina  12,50 Eur.)

Šampūnas švelniai pašalina nešvarumus ir kosmetikos likučius. Šampūno sudėtyje esantys proteinai ir pantenolis prasiskverbia į plauko vidų ir reguliuoja drėgmės balansą. Plaukai tampa minkšti, tarsi šilkas, lengvai išsišukuoja ir natūraliai blizga.

  • CL sausų, pažeistų plaukų kaukė (200 ml; kaina  19,50 Eur.)

Kaukė efektyviai maitina pažeistus plaukus bei reguliuoja drėgmės balansą. Sugrąžina plaukams prarastą žvilgesį bei elastingumą. Normalizuoja odos funkcijas, plaukų rūgštingumo balansą ir uždaro plaukų žvynelius. Kviečių mikro proteinai giliai įsiskverbia į plauką ir atstato vidinę struktūrą.

  • CL sausų, pažeistų plaukų kondicionierius (200 ml., kaina  15,50 Eur.)

Kondicionierius skirtas sausų ir porėtų plaukų priežiūrai. Jis atgaivina pažeistus, matinius plaukus ir suteikia naujos energijos negyvybingiems plaukams. Provitaminas B5 prasiskverbia giliai į plauko vidų ir reguliuoja drėgmės balansą bei atstato pažeistų plaukų struktūrą.

  • CL sausų, pažeistų plaukų kondicionierius LEAVE-IN (50 ml, kaina  8 Eur).

Nenuskalaujamas kondicionierius skirtas sausų, porėtų, pažeistų plaukų nuolatinei priežiūrai. Jis idealiai tinka pažeistų plaukų ir skilinėjančių plaukų galiukų atstatymui. Kondicionierius palengvina plaukų šukavimą, suteikia žvilgesio ir lengvumo. Aktyvios medžiagos giliai įsiskverbia į plaukus ir reguliuoja drėgmės balansą.

  • CL purškiamas sausų pažeistų plaukų kondicionierius (125 ml., kaina 12,50 Eur.)

Sudėtyje esantys mineralai ir stiprinantis kompleksas keravis akimirksniu pamaitina plaukus. Kondicionierius stiprina plaukus, atstato drėgmės balansą neapsunkindamas plaukų. Plaukus lengva šukuoti, jie tampa žvilgantys.

  • CL plaukų serumas (25 ml., kaina 23 Eur.)

Skalsus serumas apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo, suteikia ypatingą blizgesį. Padeda sutvarkyti nepaklusnias garbanas. Šis specialus serumas su silikonu bei kapsulėse esančiu vitaminu E apsaugo plaukus nuo aplinkoje esančių teršalų, laisvųjų radikalų,  reguliuoja drėgmės balansą, kondicionuoja plaukus.

CL Dažytų plaukų priežiūros linija – Color Brillinz

Natūrali ir dažytų plaukų spalva yra priklausoma nuo cheminių ir išorinių gamtos poveikių, kurie daro įtaką spalvos blukimui (ultravioletiniai A ir B spinduliai). Šios linijos produktai praturtinti spalvą sandarinančiu kompleksu, kuris plauko spalvą apsaugo nuo blukimo, ultravioletinių spindulių ir laisvų radikalų susidarymo. Plaukų spalva ilgiau išliks intensyvi.

  • CL dažytų plaukų šampūnas ( 250 ml., kaina 10 Eur.)

Sudėtyje esantis spalvą saugantis kompleksas užtikrina ilgesnį dažytų plaukų spalvos išsilaikymą. Saugo nuo žalingo UVA/UVB spindulių poveikio.

  • CL purškiamas dažytų plaukų kondicionierius (125 ml., kaina 12,50 Eur.)

Kondicionierius su spalvą saugančiu kompleksu skirtas dažytų plaukų priežiūrai. Kondicionuoja plaukus, jie nesivelia. Saugo nuo žalingo UVA/UVB spindulių poveikio. Plaukai ilgiau išlaiko spalvą ir tampa ypač žvilgantys.

  • CL dažytų plaukų kondicionierius (200 ml., kaina 13,50 Eur.)

Kondicionierius su spalvą saugančiu kompleksu užtikrina ilgesnį dažytų plaukų spalvos išsilaikymą. Plaukai tampa švelnūs ir žvilgantys.

  • CL dažytų plaukų kaukė (200 ml; kaina 16 Eur.)

Atstatanti kaukė skirta dažytų plaukų priežiūrai. Sudėtyje esantis spalvą saugantis kompleksas užtikrina ilgesnį dažytų plaukų spalvos išsilaikymą. Drėkinanti ir atstatanti produkto formulė atkuria, apsaugo ir stiprina dažytus plaukus.

 

CL Nepaklusnių plaukų priežiūros linija- Ultimate Control

Tiesių plaukų susibangavimą, o garbanotų – nepaklusnumą lemia  aukštas drėgmės lygis. Ypatingai tai pastebima ant pažeistų plaukų galiukų.  Pažeistas plauko kutikulas, nebegali apsaugoti plauką nuo drėgmės pertekliaus. Silsoft technologija kontroliuoja drėgmės balansą plaukuose. Plaukai tampa lygūs, švelnūs ir blizga.

  • CL nepaklusnių plaukų šampūnas ( 250 ml, kaina 10 Eur.)

Švelniai valantis šampūnas skirtas garbanotiems plaukams. Dėl Silsoft technologijos ir sudėtyje esančių mineralų plaukai tampa lengvai valdomi.

  • CL nepaklusnių plaukų kondicionierius (200 ml., kaina  13,50 Eur.)

Kondicionierius skirtas sunkiai suvaldomiems garbanotiems plaukams. Dėl Silsoft technologijos ir sudėtyje esančių mineralų plaukai tampa lengvai valdomi.

  • CL nepaklusnių plaukų kaukė (200 ml; kaina 16 Eur.)

Intensyvi nepaklusnių plaukų priežiūra. Dėl Silsoft technologijos ir sudėtyje esančių mineralų tiesūs arba garbanoti plaukai tampa lengvai valdomi.

 

 

 

CL Apimtį didinanti plaukų priežiūros linija- Absolute Volume

Plaukų suplonėjimą lemia arba tokia paties plauko struktūra, arba plauko susilpnėjimas, kuriam įtakos turi natūralūs veiksniai (senėjimas) ir išoriniai (plaukų plovimas, džiovinimas, šukavimas). Šiurkštūs plaukai paprastai būna stipresni ir storesni. Skystas keratinas ir kvieč proteinai sustiprina plauko kutikulą ir užpildo pažeistas plauko vietas. Plaukai atrodo tankesni ir lengviau sušukuojami.

  • CL plaukų apimtį didinantis šampūnas ( 250 ml., 10 Eur.)

Šampūnas yra skirtas silpniems, nualintiems plaukams. Jis švelniai valo galvos odą ir plaukus. Suteikia plaukams papildomo vešlumo jų neapsunkindamas. Kvieč proteinai ir pantenolis storina plaukus. Į šampūno sudėtį įeinantys biominai maitina plaukus nuo pat šaknų ir atgaivina galvos odą.

  • Purškiamas keratinas (125 ml., 10,50 Eur.)

Purškiamas keratinas yra skirtas silpniems, nualintiems plaukams, kuriems reikia papildomos apsaugos. Mineralai, Provitaminas B5 ir skystas keratinas lengvai įsigeria į plaukus. Plaukai tampa lengvai sušukuojami ir minkšti.

CL Silpnų, slenkančių plaukų priežiūros linija – Derma Activating

Plaukų slinkimas gali būti 2 tipų: natūralus plaukų slinkimas ir chroniškas plaukų slinkimas, kai plaukas išslenka kartu su folikulu. Šios plaukų linijos produktai skatina plaukų augimą ir padidina plaukų skaič augimo fazėje. Vitaminas H pagerina plauko keratino struktū, kofeinas stimuliuoja kraujo cirkuliaciją. Plaukai tampa stipresni ir elastingesni, labiau atsparūs neigiamam išoriniam poveikiui.

 

  • CL plonų ir slenkanč plaukų šampūnas ( 250 ml., 10 Eur)

Švelnus šampūnas, stimuliuojantis galvos odos veiklą. Atstato natūralias odos funkcijas. Pristabdo nuolatinį plaukų slinkimą. Vitaminas H pagerina plaukuose esantį keratiną. Tai daro plaukus stipresnius ir sumažina išslenkančių plaukų skaičių.

CL Pleiskanotos galvos odos ir plaukų priežiūros linija – Derma Exfoliating

Galvos odos ląstelės nuolatos atsinaujina. Seniausios ląstelės nepastebimai atsiskiria nuo galvos odos kaip pleiskanės. Pleiskanų atsiradimui įtakos gali turėti ir ląstelių atsinaujinimo proceso pagreitėjimas, kurį sukelia per didelis tam tikros rūšies grybelio kiekis ant galvos odos. Riebiosios rūgštys sukelia niežėjimą. Produktų sudėtyje esantis Octopirox švelniai panaikina pleiskanas nuo plaukų ir galvos odos ir sustabdo grybelio dauginimąsi. Dingsta galvos niežulys. Plaukai lieka švarūs.

  • CL pleiskanotų plaukų šampūnas ( 250 ml., 10 Eur.)

Šampūnas idealiai pašalina sausas ir riebias pleiskanas ir užkerta kelią naujų pleiskanų atsiradimui. Jis turi antibakterinį poveikį odai, švelniai pašalina riebalus ir kosmetikos likučius, ramina odos niežėjimą. Į šampūno sudėtį įeinantis Oktopiroksas pašalina pleiskanas ir apsaugo odą nuo naujų pleiskanų atsiradimo bei reguliuoja odos pH balansą.

 

  • CL pleiskanotos galvos odos losjonas (75 ml., kaina 17,50 Eur.)

Losjone aktyvus ingredientas Octopirox turi raminantį poveikį galvos odai, dėl to palaipsniui pleiskanos išnyksta. Pašalinamas niežulys ir perštėjimas.

 

CL Riebios galvos ir plaukų priežiūros linija- Derma Regulating

Plaukų riebalavimąsi lemia riebalinės liaukos veiklos suintensyvėjimas. Tam įtakos gali turėti hormoninės veiklos sutrikimai, žmogaus amžius, temperatūra, paveldimumas. Produktuose esantys Bio Sulfur ir Betaines ingredientai reguliuoja riebalinės liaukos veiklą, švelniai nuplauna palukus ir galvos odą.

  • CL riebių plaukų šampūnas ( 250 ml., kaina 10 Eur.)

Šampūnas švelniai valo galvos odą ir plaukus. Sulaiko riebalų pasklidimą ant plaukų ir odos. Į šampūno sudėtį įeinantys alpių žolių ekstraktai ramina galvos odą.

 CL Porėtiems, sausiems, blizgesį praradusiems plaukams - Satin Oil 

  • CL Satin oil šampūnas ( 250 ml., 14 Eur)

Švelnus šampūnas silpniems ir sausiems plaukams. Novatoriška, plaukų neapsunkinanti formulė. Plaukai tampa sveiki ir žvilgantys.

  • CL Satin oil kondicionierius ( 200  ml., 16 Eur)

Kondicionierius silpniems ir sausiems plaukams. Novatoriška, plaukų neapsunkinanti formulė. Plaukai tampa sveiki ir žvilgantys. Ingredientai: Būtinieji mineralai, provitaminas B5, Maracuja aliejus, Saldžių migdolų aliejus, Yangų aliejus, Papajų sėklų aliejus.

  • CL Satin oil plaukų aliejus  ploniems, normaliems plaukams ( 95  ml., 37 Eur)

Švelnus, neapsunkinantis aliejus padeda iššukuoti plaukus, kondicionuoja ir suteikia plonam plaukui švytinčio blizgesio. Keletas lašų gali būti dedami į kitus produktus, sustiprinant jų efektą ar tiesiog paskirstyti tiesiai ant drėgnų ar sausų plaukų.

  • CL Satin oil plaukų aliejus  storiems, šiurkštiems  plaukams ( 95  ml., 37 Eur)

Švelnus, neapsunkinantis aliejus padeda netgi labai atspariam plaukui tapti minkštu ir blizgiu. Keletas lašų gali būti dedami į kitus produktus, sustiprinant jų efektą ar tiesiog paskirstyti tiesiai ant drėgnų ar sausų plaukų.

 

 

 

CL Apsaugai nuo saulės  – Sun Sublime

Plaukų sveikumą, stiprumą ir blizgesį neigiamai veikia išoriniai faktoriai. Saulė išblukiną plaukų spalvą. Sūrus vanduo ir sausas smėlis išdžiovina plauką ir pažeidžia kutikulą. Šios linijos produktai praturtinti apsauga nuo UV spindulių, o antioksidantai sumažina išorinių veiksnių (saulės spindulių, chloro, sūraus vandens) neigiamą poveikį. Plaukai ir galvos oda lieka apsaugoti ir sveiki.

  • Šampūnas plaukams ir kūnui SUN SUBLIME (250 ml., kaina 11,50 Eur)

Šampūnas skirtas plaukų ir kūno priežiūrai. Jis idealiai švelniai pašalina druskų ir chloro likučius, minkština plaukus, palengvina plaukų šukavimą. Priemonė puikiai maitina plaukus ir odą. Provitaminas B5palaiko odos ir plaukų drėgmės balansą bei apsaugo plaukus nuo išsausėjimo

  • Kondicionierius plaukams SUN SUBLIME (200 ml., kaina  13,50 Eur)

Puikiai atstato plaukus po ilgo saulės spindulių poveikio, reguliuoja natūralų drėgmės balansą, intensyviai maitina galvos odą ir plaukus. Turi apsaugą nuo ultravioletinių spindulių, kuri ilgai išlieka ant plaukų po kondicionieriaus nuskalavimo. Taukmedžio sviestas ir mineralai idealiai kondicionuoja plaukus ir suteikia jiems žvilgesio.

  • Aliejinis losjonas plaukams ir kūnui SUN SUBLIME (125 ml., kaina  13,50 Eur.)

Purškiamas kūno ir plaukų aliejus apsaugo nuo ultravioletinių spindulių. Aliejus yra atsparus vandeniui, su natūraliu UV filtru (SPF – 8). Jis idealiai apsaugo plaukus ir odą nuo išsausėjimo.

  • SUN SUBLIME serumas (25 ml.,  24 Eur.)

Blizgesį suteikiantis serumas su vitaminu E ir UV apsauga. Serumas neleidžia garbanotis plaukams, šakotis jų galiukams. Suteikia plaukams ypatingo žvilgesio ir apsaugo nuo karščio poveikio

Plaukų glotnumui – priežiūros linija su keratinu  Keratin Smoothing

  Šių priemonių sudėtyje esantis karotinas ir provitaminas B5 maitina, drėkina ir suteikia plaukams blizgesio, stiprina juos. Plaukai apsaugomi tiesinant žnyplėmis, nuo lūžinėjimo. Šios plaukų linijos produktai tinkami naudoti po ilgalaikio tiesinimo procedūros.

  •  CL  šampūnas  su keratinu (250 ml., kaina  13,50 Eur.)

Šampūnas maitina, drėkina, suteikia blizgesio. Quat kompleksas apsaugo plaukus nuo lūžinėjimo.

  • CL kondicionierius su keratinu (200 ml., kaina  16,50 Eur.)

Sudėtyje esantis keratinas, provitaminas B5, taukmedžio sviestas padeda ištiesinti plaukus, suteikia jiems blizgesio ir neleidžia pūstis. Quat kompleksas apsaugo plaukus tiesinant juos tiesinimo žnyplėmis ir nuo lūžinėjimo.

  • CL kaukė su keratinu  (200 ml., kaina 24 Eur.)

Tai itin intensyvaus poveikio kaukė, prisotinanti plaukus keratinu ir suteikianti jiems stiprumo.

Natūraliai garbanotiems ir chemiškai garbanotiems plaukams Keratin Curl

  •  CL  Keratin Curl šampūnas (250 ml., kaina  14 Eur.)

Švelnus valomasis šampūnas padeda susiformuoti minkštoms, elastingoms, žvilgančioms garbanoms. Keratinas sustiprina plauko struktūrą, aviečių sėklų ekstraktas drėkina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir švelnumo. Mineralai subalansuoja galvos odos funkcijas.

  •  CL  Keratin Curl kondicionierius (200 ml., kaina  17,50 Eur.)

Švelnus kondicionierius , praturtintas mineralais, keratinu, aviečių sėklų aliejais bei UV filtrais, suteikia garbanoms minkštumo, švelnumo, elastingumo, apsaugo nuo pūtimosi bei palengvina iššukavimą.

  •  CL  Keratin Curl kaukė (200 ml., kaina  25 Eur.)

Intensyviai drėkinanti kaukė sausiems,  garbanotiems plaukams. suteikia garbanoms minkštumo, blizgesio, elastingumo ir sumažina plaukų pasipūtimą, neapsunkinant jų. Keratinas sustiprina plauko struktūrą, aviečių sėklų ekstraktas drėkina plaukus, suteikia jiems blizgesio ir švelnumo. UV filtrai saugo natūralią ir dažytų plaukų spalvą nuo išblukimo.

  •  CL  Keratin Curl Boost purškiklis (150 ml., kaina  17,50 Eur.)

Nenuskalaujamas atstatantis purškiklis garbanotiems plaukams. Purškiklis grąžina plaukams drėgmę, sumažina jų pasipūtimą ir garbanoms suteikia energijos.

Plaukų priežiūros linija vyrams Care Man

  • CL drėkinamasis plaukų šampūnas Hydrate  ( 250 ml., kaina 10 Eur.)

Švelnus plaunamasis šampūnas, pagamintas pagal Hydrate technologiją. Jo sudėtyje yra didelė maitinamųjų ir apsaugančiųjų medžiagų koncentracija. Mineralų, akmenų kristalų, drėkinančiųjų medžiagų ir bambuko ekstraktas atstato ir palaiko drėgmės balansą. Plaukai įgauna lankstumo, elastingumo ir blizgesio.Rekomenduojama:

• Sausiems plaukams ir sausai galvos odai;

• Dehidratuotiems ir pažeistiems plaukams.

  • CL stiprinamasis plaukų šampūnas Fortify ( 250 ml., kaina  10 Eur)

Švelnus plaunamasis šampūnas, turintis vėsinamąjį efektą, pagamintas pagal Fortify formulę: mineralai, akmens kristalai, raudonasis ženšenis ir vitaminas H stiprina plaukus ir juos kondicionuoja. Plaukai mažiau slenka. Mentolis stimuliuoja plaukus ir suteikia vėsinantį efektą.

Rekomenduojama:

• Kaip profilaktinė priemonė nuo plaukų slinkimo;

• Ploniems, jautriems ir gyvybingumą praradusiems plaukams.

  • CL pleiskanotų plaukų šampūnas Combat ( 250 ml., kaina 10 Eur.)

Švelnus plaunamasis šampūnas su aktyviuoju ingredientu Salai, akmens kristalais, mineralais ir cinko piritionu gydo riebią galvos odą ir atsiradusias sausas pleiskanas. Švelniai šalina pleiskanas nuo galvos odos ir plaukų. Reguliariai naudojant, plaukai apsaugomi nuo pakartotinio pleiskanų atsiradimo. Švelnios formulės šampūnas ramina galvos odą ir akivaizdžiai šalina pleiskanas.

  • CL  Triple X Gel plaukų želė (200 ml., kaina 16 Eur.)

Ypatingai stiprios fiksacijos želė suteikia plaukams blizgesio. Skirta trumpų ir vidutinio ilgio plaukų modeliavimui. Akmenų kristalai stiprina plaukus, mineralai ir aktyvusis ingredientas Rooibos kondicionuoja ir apsaugo plaukus. Rezultatas – apsaugoti, stipriai fiksuoti ir blizgantys plaukai.

  • CL  Matt Effect plaukų modeliavimo molis  (100 ml., kaina 17 Eur.)

Sausas, stiprios fiksacijos plaukų modeliavimo molis, suteikiantis plaukams matinį efektą. Skirtas trumpiems ir vidutinio ilgio plaukams. Akmenų kristalai stiprina plaukus, mineralai ir aktyvusis ingredientas Rooibos kondicionuoja ir apsaugo plaukus. Rezultatas – apsauga ir stipri fiksacija gražiems ir svekiems plaukams.

  • CL Mineral Cream plaukų modeliavimo kremas  (100 ml., kaina 17 Eur.)

Universalus, vidutinio stiprumo modeliuojantis kremas suteikia plaukams natūralaus žvilgesio. Vaško sudėtyje esanti plaukus kondicionuojanti formulė suteikia plaukui pilnumo. Akmenų kristalai stiprina plaukus, mineralai kondicionuoja ir apsaugo plaukus. Gali būti naudojamas ant sausų (suteiks plaukams daugiau tūrio) ir drėgnų (plaukai taps glotnūs ir blizgantys) plaukų. Nesulipina plaukų.

  •  Design   tekstūrinis  kremas  (100 ml., kaina 17 Eur.)

Tekstūrinis kremas, praturtintas lengvai į plaukus įsisavinamomis skaidulomis, stiprina plaukų struktūrą, plaukams suteikia papildomos apimties ir išraiškingos tekstūros džiovinimo metu. Naudojamas ant sausų plaukų šukuosenos užbaigimui, sruogų išryškinimui ir tekstūros formavimui.

 

CL Modeliavimo priemonės

  • Vaškas plaukams „Fibre Wax“ (30 ml; kaina 9,50 Eur.)
  • 100 ml., kaina 19 Eur.)

Pluoštinis vaškas suteikia elastingą plaukų fiksaciją, išryškina sruogas, palengvina plaukų tiesinimą, paryškina plaukų struktūrą. Priemonės fiksacijos laipsnis – 4. Į vaško sudėtį įeinantys proteinai puikiai apsaugo plaukus nuo ultravioletinių spindulių poveikio. Provitaminas B5 idealiai drėkina plaukus ir apsaugo juos nuo išsausėjimo.

  • Putos plaukams su mineralais (200 ml., kaina 12 Eur.)

Stiprios fiksacijos putos, skirtos šukuosenų užbaigimui. Provitaminas B5  kondicionuoja ir drėkina plaukus, suteikia blizgesio. Vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant perplauti vandeniu.

  • Lakas plaukams su mineralais (300 ml., kaina 13,50 Eur.)

Skirtas visų tipų plaukų formavimui. Gali būti naudojamas ir kaip šukuosenų užbaigimo produktas. Suteikia ilgalaikį poveikį, kondicionuoja plauką. Lakas nelipnus ir šukuoseną galima performuoti. Degus. Slėginis indas. Saugoti nuo saulės šviesos ir nelaikyti aukštesnėje nei nei 50°C temperatūroje. Nebadyti ir nedeginti net tuščio. Nepurkšti į atvirą liepsną ar ant kokios nors įkaitintos medžiagos. Saugoti nuo uždegimo šaltinių. Saugoti nuo vaikų. Vengti patekimo į akis, patekus į akis, nedelsiant perplauti vandeniu.

  • CL apsauga nuo karščio (200 ml.,  12,50 Eur.)

Purškiama priemonė apsaugo plaukus nuo karščio poveikio. Sudėtyje esantys proteinai suteikia plaukams lankstumo. Provitaminas B5 reguliuoja plaukų drėgmės balansą.

Plaukų priežiūros linija „REPAIR“ sausiems ir pažeistiems plaukams-


  • Šampūnas REPAIR (250 ml., 10 Eur.)

Šampūnas švelniai valo plaukus, jie tampa sveikesni ir labiau žvilga. Skirtas sausiems ir pažeistiems plaukams. Organinis Argano aliejus, beta karotinas ir kiti veiklieji ingredientai atkuria plauko struktūrą, reguliuoja drėgmės balansą. Plaukai lieka minkšti ir švelnūs. Palengvina jų iššukavimą.

  • Kondicionierius  REPAIR (200 ml., 13,50 Eur.)

KOrganinis Argano aliejus, beta karotinas ir kiti veiklieji ingredientai atkuria plauko struktūrą, reguliuoja drėgmės balansą. Plaukai lieka minkšti ir švelnūs. Palengvina jų iššukavimą.

  • Kaukė REPAIR (200 ml., 19 Eur.)

Kaukė intensyviai atkuria sausus ir pažeistus plaukus. Organinis Argano aliejus, beta karotinas ir kiti veiklieji ingredientai atkuria plauko struktūrą, reguliuoja drėgmės balansą. Plaukai lieka minkšti ir švelnūs. Silicio aliejus apsaugo nuo galų skilinėjimo ir suteikia žvilgesio.

 

Kitos plaukų priežiūros priemonės

  • Šampūnas CRYSTAL ICE (250 ml., 10 Eur)

Į šampūno sudėtį įeina natūralūs ingredientai – pipirmėtės ir mėtos eteriniai aliejai. Jie suteikia galvos odai šaldantį efektą, kuris daro šį produktą itin populiariu karštomis vasaros dienomis. Pastovus šampūno naudojimas gerina galvos odos kraujo apytaką. Šampūno sudėtyje nėra dirbtinių kvapų ir dažiklių. Šampūnas puikiai putoja ir yra skalsus.

  • Šampūnas  spalvos apsaugai COLOR CARE  (250 ml., 10 Eur)

Kasdienio naudojimo šampūnas apsaugo ir paryškina dažytų plaukų spalvą, jūros šilko proteinai kondicionuoja plaukus. Plaukai lieka sudrėkinti ir švelnūs.

  • Kondicionierius spalvos apsaugai COLOR CARE  (200 ml., 13,50 Eur)

Kasdienio naudojimo kondicionierius apsaugo ir paryškina dažytų plaukų spalvą, jūros šilko proteinai kondicionuoja plaukus. Plaukai lieka minkšti ir švelnūs.

 

  • Šampūnas pilkintojas  SILVER REFLEX (250 ml., 12,50 Eur)

 

  • ,,Grožio“ kapsulės HAIR BEAUTY (vnt. 0,5ml, 1,16 Eur.)

Šis koncentruotas serumas – tai pati efektyviausia priemonė, skirta pažeistų plaukų ir išsišakojusių galiukų atstatymui. Serumas yra labai koncentruotas ir tirštas.  Vienos kapsulės pakanka vienai procedūrai. Poveikis plaukams pastebimas akimirksniu.

  • Purškiamas kondicionierius PHYTO PROTEIN SPRAY (200ml,  15,50 Eur)

Purškiamas kondicionierius gali būti naudojamas kaip nuskalaujama ir nenuskalaujama priemonė. Į kondicionieriaus sudėtį įeina ramunėlių ir žalios arbatos ekstraktai. Žalia arbata yra žinoma kaip antioksidantas, ji puikiai ramina galvos odą. Į kondicionieriaus sudėtį taip pat įeina fitoproteinai, gaunami iš kukurūzų, sojos ir kviečių. Produkto sudėtyje esančios aminorūgštys savo sudėtimi panašios į tas, kurios yra mūsų plaukuose. Kondicionierius atstato pažeistus plaukus. Katijono-aktyvios medžiagos, įeinančios į kondicionieriaus sudėtį, yra gaunamos iš medaus. Jos minkština plaukus ir palengvina plaukų šukavimą, neapsunkina plaukų. Priemonę galima naudoti prieš ir po cheminio sušukavimo arba plaukų dažymo metu.