“Kerastase” rūpinasi jūsų plaukais | Divalis

“Kerastase” rūpinasi jūsų plaukais

“Šiaulių grožio ir soliariumo studijoje “Divalis” atradau ne tik savo kirpėją, bet ir jos pasiūlytus aukštos kokybės plaukų priežiūros produktus “Kerastase”. Jau po pirmos procedūros plaukai pasikeitė akivaizdžiai ir tokie išliko po keletos plovimų”, – pasakojo jauna šiaulietė Giedrė.

 

Milda JANKUTĖ

 

Atsigavę plaukai ir vertingi patarimai

 

Kirpėja Toma Sirutavičienė pradžioje nustatė plaukų būklę. Klientės plaukams trūko drėgmės ir plaukus maitinančių medžiagų.

Prieš parinkdama priemones, plaukų priežiūros specialistė pasiūlė atlikti galvos odos ir plaukų valymą. Pasirodo, galvos odą reikia nušveisti kartą per mėnesį.

Parinktą specialią šveitimo priemonę, pasakojo moteris, kirpėja nedideliais taškeliais paskirstė nuo viršugalvio iki sprando ir masažavo keletą minučių.

Nuskalavusi ji parinko šampūną. Klientė nustebo sužinojusi, kad normalia laikyta jos galvos oda yra riebi, o plaukai – sausi. Kirpėja Toma patarė: šampūną reikia rinktis pagal galvos odos, o ne plaukų būklę. Riebi galvos oda trinkimo prašosi kasdien, normali – kas dvi-tris dienas, sausa – kartą per savaitę.

Į nusausintus plaukus kirpėja, imdama sruogą po sruogos, pirštų galais įtrynė greito giluminio poveikio maitinamąją kapsulę “Aqua-Oleum”, suteikiančią švelnumo ir šilkinio blizgesio. Kadangi plaukams trūko drėgmės, uždėjo kaukę.

Kai kirpėja išdžiovino plaukus, klientė buvo maloniai nustebusi. Plaukai buvo ne tik švelnūs, žvilgėjo, bet ir atrodė pašviesėję – jų spalvą išryškino valomoji priemonė “Bain Satin”.

 

“Kerastase” pasitiki ne kiekvienu salonu

 

Grožio ir soliariumo studija “Divalis” yra viena iš nedaugelio, gavusi teisę naudoti vienos iš pasaulyje pirmaujančių prancūziškos  “Kerastase” firmos plaukų priežiūros produktus. Ypatingos Kerastase produktų savybės reikalauja, kad šiuos produktus asmeniškai rekomenduotų profesionalūs plaukų priežiūros specialistai prabangų ir išskirtinį Kerastase produktų įvaizdį atitinkančioje aplinkoje. Atsižvelgiant į specialų šių produktų pobūdį ir ypatingą jų veiksmingumą, taip pat siekiant suteikti klientams aukščiausio lygio paslaugas, naudoti Kerastase produktus turi teisę tik pripažinti, aukštos kvalifikacijos profesionalūs Kerastase konsultantų salonai.

 

Priemones išbandyti galima per procedūras

 

Kadangi plaukų priežiūros priemonių “Kerastase” platintojams taikomi aukšti reikalavimai, šių produktų prekybos centruose nenusipirksi. Kirpėjos Toma ir Ina teigia – tinkamą produktą galima išrinkti tik nustačius galvos odos ir plaukų būklę.

Išbandyti “Kerastase” produktus salone galima pasirinkus vieną iš siūlomų procedūrų –ritualų. Visų procedūrų metu konsultantė nustato galvos odos ir plaukų būklę, parenka būtent jums tinkamas plaukų priežiūros ir formavimo priemones. Sumaniai atliktas galvos odos masažas užtikrina tolygų rituale naudojamų priemonių paskirstymą, o taip pat suteikia malonių pojūčių. Ritualų metu net ir smarkiai pažeisti plaukai įgauna sveiko žvilgesio, purumo ir lankstumo.

 

Išbandžius priemones, jas salone galima nusipirkti. Ypač veiksminga  „Kerastase“ linija „Specifique“, sukurta galvos odai gydyti. Tinkamai parinktos priemonės padės sumažinti tokias odos būklės problemas kaip plaukų slinkimas, pleiskanota, pernelyg riebi ar jautri galvos oda. Siekiant sustabdyti plaukų slinkimą, plaukų priežiūros specialistės pirmiausia rekomenduoja specialių ampulių nuo plaukų slinkimo kursą, šampūną bei specialią priemonę nuo plaukų slinkimo. Patentuota formulė Aminexil GL sukurta plaukų augimui skatinti ir padidinti plaukų tankumą tik per šešias savaites.

Šampūnas, kaukės salone kainuos brangiau nei prekybos centre, tačiau visos priemonės yra koncentruotos, todėl itin taupios.